Monday, April 13, 2009

AdA LaGik TagGeD!!!


1. 1st, insert this badge or the pic above to inform u have been awarded. .


p/s:ada juak kenak award aku..terharu nyerr..huhuhu...


2. Make sure you take the pic and said it is... "tagged from Ida Athanazir"


3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself ...
*of coz i'm ladies..yang peaceful..balanced and sincere..hehehe..
*this year coming to 26!!makin tua dah ehh..huhu..
*macam miss fayla kita,i like to cook also..but mun ada masa lapang jak lah n if asa rajin.hahaha...(skati molah resepi dik mpun..)
*paling sik suka orang yang hipokrit..mesti asa nak jadi gaban kak ya!!!!!!!!!!!
*suka juak g pantei..but try to avoid pegi pantei waktu malam...alergic gue(nyamuk...adus!!!)

* I am a good listener and a good advisor but when it comes to my own problem, I tend to be LOST!<---(i like this part of me...hehehe)

*i really...really..really..LURVE GREEN

*suka membaca novel..suka melalak(menyanyi..ya pun kat umah jak..hehe)..dancing of coz..dolok jak part time dancer..now,asa sik larat gik dah..hmm...

* I don't like my current job!<---Yeah!!!me too..three..four..untill ten..huahuahua...

*suka nak melepak ngan member2..(depend dengan tempat n sapa gerangan org nya..bole kah camya??)

4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow u) and mention their names in your blog

~@ Pn Retina

~@ Mami Faris

~@ cik fidas

~@ mdm nYza

~@ Fieza


5. Don't forget to go to their blog and tell them they have been tagged!!

Sunday, April 5, 2009

BabY AiRyL FaBreGas

That nyte on 02.04.09..plan nak g visiting my fren yang bok pas beranak bln 3 ya tek..dah lamak sebenarnya mek janji nak ngabas nya p oleh kerana nag xda masa n bz ngan keja jak..jadi x sempatlah nak ngagak nya.hmm...

Awal dah mek meli brg k nya tyme nak ngabas nya kelak..takut xda masa nak g meli bahh..yalah..dalam seminggu,sehari jak off..p pas ya keja 7 ari direct..tension palak!!!balit dari keja petang 31.03 ya..mek singgah lah ke Just Babies di satok sia nangga barang apa nak diberik..decide tek nak meli hamper's babyya jak lah ngan nya nak...so, tok adalah hamper's yang dah di beli untuk Mummy Lydia kita ya..

(Diz is the hamper's for baby Airyl Fabregas..hmmm...nak nunggu turn pn retina kita gik bok pat merik hadiah camtok..go go chaiyo tina!!!)


Kira aher juak lah mek org datang ngagak lydia mlm ya...yalah gik nunggu cdak² yang "anton"tok susah juak ehh...hehehe...janji ngan lydia dtg umah nya lam kul 8.00-8.30 mlm..cek² sampei umah nya lam kul 9 lbh camya..plan tek xmok lah aher gilak nak..coz takut juak nak ngagak umah orang yang bok pas beranak tok ehh..ne lah tauk ada pantang larang nya pa indah nak..mun xda pun,mesti paling jaik kita xmok ngaco org yang nak tdo nak..atlast,mek org balit lam kul 10.30 lalu cmya lah..xda lah lamak ne nak..so,lepas pulang dari umah lydia ya,mek nganta my fwens blt dolok and then bok lah kamek yg sampei umah..kepak juak nyawa ehh..tok ada a few pic mintak mek dari tuan empunya badan..hehehe...


(Baby Airyl Fabregas)

(Mummy Lydia and her baby Airyl)

Saturday, April 4, 2009

NgaNtokZzz...

Ya ampunnn!!!TUHAN jak tauk gney asa nahan mata ngantok d opis tok ehh...dah lah borink..opis sunyik xda org gilak..ne ndak nak ngantok mata..mbak kakar ngan customer pun sama juak kedak ya..xda pa² perubahan pun..adus!!bisa palak ehh...

Tol nak nunggu gik abis keja kul 7.30pm punye lah susah...punye lah lamak waktu berjalan..aiyooo...hmmm...well,dah borink gilak n mbak asa malas nak molah call ari tok tek,mek fida n mami faris sempat nyeleapt g pc fair kat taman kereta tek.hehehhe..tulah na keja ehh..mun d tauk oleh TL Sait tek abis cita mek 3 kak ya..kuang3xx...

Jalan² di sia tek nang banyak lah org..coz pc fair ya baruk start marek and abis esok..so,kira mek 3 tek nak survey² barang sblm nak beli nya esok..hehehe..yalah,ne lah tauk pat harga murah gik kah coz meli tyme last day nak.hmm...sik juak lamak di sia lah,angol ngan orang banyak,juz g survey pendrive jak tek..decide nak g meli esok ari lah..mek interested nak meli pendrive yg ada security protection..jadi orang x boleh suka hati bukak kita pun pendrive coz nya ada password...huhuhu...dapat lah simpan yang secret² kat dlm ya..hehehe..

Masih ada 1 jam setengah gik tinggal mok balit..sik tahan asa nya nak nunggu kul 7.30..alahaii..yalah borink keja hujung minggu..asa nak jadi GABAN jak!!!huahuahuahua...